OPLEV EN SKRÆDDERSYET MENU

Vi er klar til at arbejde tæt sammen med dig, så vi i fællesskab kan skræddersy den perfekte menu præcis, som du drømmer om.

Uanset om du holder festen derhjemme med familie og venner, eller du er ansvarlig for den helt store firmafest har vi gode idéer til, hvordan maden kan komplimentere netop dit arrangement bedst muligt.

Har i særlige behov, allergier eller præferencer ser vi det som en spændende udfordring til at præsentere nye smagsmæssige oplevelser for jer.

.

 

 

 

 

,

EKSEMPEL PÅ SKRÆDDERSYET MENU TIL DIT ARRANGEMENT:

HOVEDRET

Saftig og mørt stykke brasiliansk oksefilet, perfekt stegt og serveret med den klassiske franske sauce béarnaise. Serveres med rodfrugter, glaseret til perfektion og drysset med frisk timian og sesamfrø.

 

DESSERT

Tarte tatin med æbler og flødeskum

Om menuen:
Oplev en saftig og mørt stykke brasiliansk oksefilet, nøje stegt til perfektion og serveret med den klassiske franske sauce béarnaise. Nyd harmonien af smagsfulde rodfrugter, glaseret til perfektion og delikat drysset med frisk timian og sprøde sesamfrø.


Afrund din smagsoplevelse med vores lækre dessert. Vores Tarte Tatin med saftige æbler og luftigt flødeskum er en perfekt afslutning på din kulinariske rejse. En sød symfoni af karameliseret perfektion og forfriskende fløde, der vil efterlade dine smagsløg i ren begejstring.


Pris pr. Kuvert: 399,-

* Inkl. kok, mad og oprydning

VI ER KLAR TIL AT SÆTTE RAMMERNE FOR FESTEN BASERET PÅ JERES TEMA, BUDGET OG STIL.